Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες παμπαίδων στο Κλ. Κορωπίου, με διοργανωτές την Ε.Σ.Χ.Α, τον ΓΣ Κορωπίου και την Επιτροπή Ανάπτυξης. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ο Πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Κορωπίου κ Ντούνης, ο Διευθυντής του ίδιου οργανισμού, Κώστας Πανταζής , καθώς και οι ομάδες της ΧΑΛΚΙΔΑΣ και του ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ που πήραν μέρος στους αγώνες.
Παρόντες ήταν ο Επικεφαλής τεχνικός της Ανάπτυξης Τάκης Κορορός, οι αναπτυξιακοί προπονητές Κώστας Κότσιρας και Δ. Σκάρλος καθώς και όλο το προπονητικό τιμ της ομάδας του Κορωπίου με επικεφαλής το Γιάννη Βαρελτζή, ενώ διαιτήτευσαν οι ξένοι παίκτες του Γ.Σ Κορωπίου. Κάθε ομάδα έδωσε από δυο αγώνες χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα. Πήραν μέρος οι εξής ομάδες : ΚΟΡΩΠΙ -ΦΟΥΡΕΣΙ -ΔΟΥΚΑΣ -ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ –ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΧΑΛΚΙΔΑ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ.
ΚΟΡΟΡΟΣ: «ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ»
Ο Επικεφαλής τεχνικός της Ανάπτυξης Τάκης Κορορός δήλωσε: «Ήταν ιδιαίτερα θετικό το Τουρνουά αυτό που οφείλεται στην πρωτοβουλία του Γ.Σ Κορωπίου και του Αναπτυξιακού προπονητή της ΕΣΧΑ Κώστα Κότσιρα. Είναι σημαντικό να διοργανώνονται ανάλογα τουρνουά που να δίνουν αγωνιστική ευκαιρία και σε ομάδες που δεν έχουν αυτή την ευκαιρία εύκολα, όπως δόθηκε στους αγώνες του Κορωπίου στις ομάδες της ΧΑΛΚΙΔΑΣ και του ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ. Σε αυτό το τουρνουά είχαμε τη δυνατότητα να δούμε τη δουλειά και νεότερων προπονητών, όπως του Γιώργιου Καλογερόπουλου από τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ και του Θοδωρή Βερνάρδου από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: