Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
«ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ»
ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «Ο ΠΛΑΤΩΝ»

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η εκδήλωση υπό τον τίτλο «το χθες και το αύριο» στο κλειστό γυμναστήριο «Ο ΠΛΑΤΩΝ» στη Νίκαια με οργανωτές τους βετεράνους του Άρη Νικαίας. Στην εκδήλωση τιμήθηκε η μνήμη του αξέχαστου Εφόρου του Άρη Νικαίας Μανώλη Χατζηνικολάου καθώς και η προσφορά του Νικηφόρου Φίντζου. Την εκδήλωση προλόγισε ο συντονιστής των βετεράνων του ΄Αρη Νικαίας Ανδρέας Ανδριόπουλος ενώ τις τιμητικές πλακέτες απένειμε ο Πρόεδρος του ΄Αρη Νικαίας Γιώργος Χαλκίδης. Την πλακέτα στη μνήμη του Μανώλη Χατζηνικολάου παρέλαβε ο γιος του παλιός διεθνής παίκτης του Άρη Νικαίας και σήμερα σύμβουλος της Ο.Χ.Ε. Αντώνης Χατζηνικολάου. Την πλακέτα για την προσφορά του Νικηφόρου Φίντζου παρέλαβε ο γιος του Μάριος Φίντζος. Ακόμη οι Βετεράνοι του Άρη Νικαίας άφησαν μια ανθοδέσμη στην εστία που φύλαγε ο αείμνηστος διεθνής τερματοφύλακας του Άρη Νικαίας Γιώργος Πέπας. Ο κόσμος που έδωσε το παρών στην εκδήλωση χειροκρότησε θερμά όλες τις απονομές. Ο Πρόεδρος του ΄Αρη Νικαίας Γιώργος Χαλκίδης σε σύντομο χαιρετισμό του έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Άρη Νικαίας και της μεικτής Αττικής για την παρουσία τους και τόνισε ότι ανάλογες διοργανώσεις θυμίζουν στους παλιότερους και διδάσκουν στους νεώτερους ποιοι ήσαν οι πρωτοπόροι του αθλήματος. Επίσης αναφέρθηκε και στην παρουσία των άξιων προπονητών. Η εκδήλωση άρχισε με επίδειξη των τμημάτων μικρών ηλικιών του Άρη Νικαίας.

ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ακολούθησε ο αγώνας των βετεράνων του Άρη Νικαίας με τη μικτή Αττικής. Το αποτέλεσμα ήταν 18-21 υπέρ της μικτής Αττικής. Ημίχρονο: 6-10 σε αγώνα που διήρκεσε 45 λεπτά. Στον αγώνα φανερώθηκε η δίψα των βετεράνων αθλητών και των δύο ομάδων για το χάντμπολ και το πείσμα τους για τη νίκη. Διαιτήτευσαν οι: Χρήστος Φωτάκης και Βαγγέλης Συρεπίσιος
Από τον Άρη Νικαίας αγωνίστηκαν οι: Ανδρέας Ανδριόπουλος 1 ,Κωνσταντίνος Πλουμιτσάκος 4, Μάκης Κουλούρης 5, Αθανάσιος Μανδάς 1, Ανδρέας Τσάμος, Σωκράτης Αμασλής, Μάριος Φίντζος, Γιάννης Αραπίτσας Αντώνης Λολίδης 1, Νίκος Ευφραιμίδης, Νικήτας Μάγγουρας, Αντώνης Λιαμής, Χαράλαμπος Φωτής 2, Παναγιώτης Κουτσαβλής 1, Φώτης Πλουμιτσάκος, Γιοκαρίνης Παναγιώτης 3, και Γιώργος Σάρδης.
Προπονητές : Χρήστος Γεροδήμος – Τάκης Μελετάκος.
Η μικτή Αττικής αγωνίσθηκε ως εξής: Πάρης Χαριτωνίδης, Γιάννης Αρβανίτης 4, Κώστας Κότσιρας 4, Κώστας Αϊβαλιώτης 4, Γιάννης Καραμάνος 1, Δημήτρης Σκάρλος 2, Τάκης Κορορός 1, Γιάννης Βαρελτζής 2, Γιώργος Κυριακόπουλος, Σπύρος Αλούπης 3.
Προπονητές: Γιώργος Χασάπης – Τάσος Δανήλος – Δημήτρης Καρράς.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ακόμη ο Στέλιος Χαρβάλης έφορος του΄Αρη Νικαίας, ο ταμίας Γιάννης Κασιούρης και ο επί χρόνια στέλεχος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΄Αρη Νικαίας Χαράλαμπος Σταυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: